Hartelijk dank !

Wat vliegt de tijd! Een week geleden vochten atleten en vrijwilligers nog tegen de elementen. Nu is de zon terug en konden we het materiaal drogen zodat het weer klaar is voor de 40e editie. Nogmaals bedankt aan de deelnemers en helpers. Jullie waren allemaal geweldig. Blijf ons trouw! We beloven beter weer in 2024 en voor de 40e verjaardag hebben we zeker een verrassing voor jullie. De sportieve activiteiten op de dam gaan door op 07.10.2023. Dan begint de 48te Stouwdamp rond de Wesertalsperre.

Update 04-08-2023: Work in progress !

De watertemperatuur bij de Wesertalsperre is 18,1 graden! De weersvoorspelling is verbeterd - de regen zal pas zondagavond komen. Goede vooruitzichten, dus we zullen gemotiveerd zijn om onze set-up morgen voort te zetten. Heb je de wedstrijdbriefing al bekeken?

Update 01-08-2023: Raceweek !

Ondanks het koele weer hebben de organisatie en helpers al zin in het triatlonweekend. Vrijdag beginnen we met de opbouw. Veel dank aan Rent & more by Moor PGMBH, STR Schweisstechnik Rothheudt & The City Rent voor de logistieke ondersteuning!
Om de tijd te verkorten hebben we hier de wedstrijdbriefings geplaatst. Lees ze aandachtig door!

Update 17-07-2023: Minder dan 3 weken ..... Sold out

Vanwege de gesloten inschrijving krijgen we veel aanvragen voor beschikbare overgebleven plaatsen. We hebben besloten de inschrijving niet te heropenen. Er komt geen wachtlijst of late inschrijving! Er zijn geen uitzonderingen.

Net als vorig jaar blijven we bij het advies van vroege registratie voor 2024.

Update 13-07-2023: Minder dan 4 weken tot de grote dag!

Geweldig ! Bijna alle startplaatsen zijn bezet. We hebben de inschrijving tijdelijk gesloten. We controleren momenteel de beschikbare resterende plaatsen en zullen dan opnieuw openen.

Info voor reeds ingeschreven deelnemers ( en toeschouwers ):

  • Vanwege de beperkte parkeercapaciteit (en uit duurzaamheidsoverwegingen) vragen we je om indien mogelijk met carpool te komen.
  • Ook dit jaar zal de douchewagen van The City Wash gratis ter beschikking staan van de deelnemers na de wedstrijd (https://thecitywash.com/) !
  • Naast onze finish catering zal Damian & Friends Craftbeer het beste lokaal gebrouwen bier en een uitgebreide barbecue aanbieden.

Update 30-05-2023: Nog 10 weken !

Ongelooflijk ! Nog maar 10 weken te gaan tot de Ostbelgien-Triathlon 2023 op 6 augustus. Het organiserende team en onze ongelooflijke vrijwilligers kijken uit naar dit jaarlijkse hoogtepunt en kunnen niet wachten. Schrijf je in voor deze editie van onze triatlon door triatleten voor triatleten !